4 augusti 2012

Köttbullslunch



Till lunch igår var jag så himla sugen på något tillagat men visste inte riktigt vad jag skulle göra. När jag äter lunch hemma så brukar det oftast bli yoghurt, havregrynsgröt eller något liknande...men det var jag inte alls sugen på. Ibland vill man ha tillagad, varm mat så då fick det bli lite improvisation helt enkelt.

  • 7st köttbullar, färdigköpta
  • färska champinjoner, många (!)
  • 1dl milda mat
  • 1,5tsk dijonsenap
  • soja
  • salt, peppar och persilja (från frysen)
Dela köttbullarna och stek dem tillsammans med champinjonerna, salta och peppra. Häll sedan på milda mat, tillsätt senap och några droppar soja och låt allt koka ihop. Strö över finhackad persilja och rör om. Häll röran/såsen på en bädd av finstrimlad isbergssallad, ruccola, hackad gurka och toppa med halverade körsbärstomater och strimlad röd lök. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar