13 september 2012

Fläskkarré med couscous och tomatkompott


Omorganiserade lite i veckomenyn igår då fläskläggen var slut när vi var och handlade samt att det kändes så onödigt att ta fram lövbiff ur frysen för att samtidigt frysa in karrén :-) Gårdagens middag blev därför fläskarré som jag marinerade i lite allround marinad, Sweet baby Ray´s, honung, salt, peppar och chiliflakes. De stektes sedan i ugnen tills de var färdiga. Serverade med couscous, ruccola, inlagda oliver och DENNA tomatkompott, Gott och snabblagat!

Funderar fortfarande på vad dagens middag ska bli i och med att det inte blev någon fläsklägg...tänk, ibland står det helt still i huvudet när det gäller att komma på middagsmat. Ännu en orsak till att jag faktiskt planerar mina veckomenyer, annars skulle vi kanske inte få någon middag alls, eller samma rätter hela tiden. När jag måste komma på något är det verkligen svårt...

...detta får helt enkelt bli en lite cliffhanger, så kika in senare så kanske ni får se vad det blev för läckerhet tillagad :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar