28 juni 2012

Östkusten, Fort Lauderdale och Miami

Lite småmulet väder men fortfarande varmt och tropiskt. Intog frukost vid havet; äggröra, bacon och supergod pannkaka (!) med färsk apelsinjuice...en bra start på dagen. Inte blev den sämre av att se delfiner simma förbi :-)

Efter detta drog vi vidare längs med kusten som kantades av otroligt fina hus med lummiga trädgårdar, varvat med lite småstäder och mangroveträsk.

Efter detta tog vi en fika från Dunkin Donuts, en latte och en munk...jag tog en vanlig pudrad med florsocker och Johan tog en choklad. Båda var super men chokladen var att dö för!!

Sedan fortsatte vi längs kusten med fina villor och turkost vatten. Fort Lauderdale var jättefint och Miami också. Tyvärr drog klockan iväg så mycket att vi beslutade oss för att ta in på hotell strax söder om själva staden och fortsätta rundturen där imorgon. Här har vi intagit god middag bestående av saftig köttbit med rött vin till samt cheesecake och chokladkaka till efterrätt...mmmm! (fast kanske lite sött) Det har varit en riktig fikadag idag...men det behövs nog ibland det med...

Imorgon tar vi, som sagt, resterande Miami och sedan åker vi ner mot Florida Keys.

Sov så gott! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar