16 december 2012

Tortillapizza



Låter ju inte så himla kul kanske men helt otroligt gott! Påminner lite om pizzorna i Italien med deras tunna spröda bottnar...mmm! Nu när jag testat detta känns det helt onödigt att hålla på med att göra egen pizzabotten, faktiskt. 

Som med alla hemmagjorda pizzor tar du såklart på precis vad du själv tycker om men här kommer in favorittopping:

  • lite chilisås + lite ketchup, bred ut på botten
  • färsk riven vitlök
  • skivade färska champinjoner
  • strimlad gul lök
  • skivad ölkorv, med smak av vitlök (låter konstgt med suuupergott)
  • färska tomater i klyftor/skivor
  • riven ost
  • oregano
Baka sedan i ugnen på 200 grader, varmluft, tills den fått fin färg och osten smält helt. Volia!!

Serverade med en creme fraiche smaksatt med provencaliska kryddor, salt och peppar samt en god sallad, supergott!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar