25 juli 2012

Livet kommer emellan...

Man gör så mycket planer på sådant man ska göra och hinna med; roliga träffar med människor man inte sett på länge, saker att ta tag i som borde gjorts igår, träning, mat som ska lagas....ja, en massa planer. Sen kommer livet emellan...

Minnen kommer ikapp och jag saknar, saknar en röst i telefonen och en kram, en vink i köksfönstret när man kommer eller går, en trygg punkt alltid villig att lyssna, min ventil. Ja, idag saknar jag...

Har varit lite mycket några dagar och orken har helt enkelt inte funnits, i måndags hade vi tänkt att köpa sallad på pizzerian men så kom vi på att det ju faktiskt går lika bra med lite småplock, så det blev en sådan här tallrik istället, surprise surprise!



Ringlade över lite olivolja på de vitlöksfyllda oliverna, sedan pressade jag två klyftor vitlök och kryddade med grillkrydda provencale. Lät sedan detta stå i en skål en liten stund innan servering....mmmm!


Tärnade även vattenmelon och fetaost och hällde detta i en skål, på med lite olivolja och balsamvinäger samt svartpeppar, servera efter en stund. Också toppengott som ett tillbehör till grillat, likaså oliverna!


Allt annat var köpt...enkelt och gott! :-)

1 kommentar: