29 december 2013

God fortsättning!


Jag har varit allt annat än en frekvent och trogen bloggare under hösten då energin bara tog helt slut och fortfarande lyser den på halvlåga tyvärr men orken börjar komma tillbaka :-) 

Det gör mig därför ännu mer tacksam och så glad när jag går in här på bloggen och ser att ni är så många som klickar in hit varje dag, det är helt fantastiskt (!!) och satte fart på inspirationen. 

För, även om det varit tyst på bloggfronten finns det många recept som bara väntar på att få publiceras så nu är det dags att hålla utkik. Tänkte först ut ge lite tips om smått och gått till nyår men det blir också en hel del efterrätts- och baktips både juliga och sådant som passar året om. Jag har också verkligen kommit in i brödbakandet så här bakas det just nu surdegsbröd för glatta livet :-) Fick en fin baguetteplåt av sambon i julklapp och den har gjort bakningen desto roligare; igår blev det surdegsbröd på vetesurdeg med lite rågmjöl, aprikoser, dadlar och valnötter(se bilden ovan), och innan dess bakades ljusa surdegsbaguetter...såå gott!

2 kommentarer: