Detta var dagens middag. Utgick från Leilas recept men gjorde dem utan banan och serverade med hallon, blåbär och ljus sirap, mycket gott! Funkade fint som huvudrätt men i mindre mängd är det en toppenefterrätt eller perfekt på brunchen.
- 250g ricotta
- 2,5dl mjölk
- 3st ägg
- 2,5dl vetemjöl
- 1tsk bakpulver
- 1 nypa salt
Tillbehör; valfria bär och ljus sirap
Separera äggen.Vispa ihop äggulorna, ricottan och mjölken. Sikta ner de torra ingredienserna och vänd ihop allt till en smet. Vispa äggvitan fluffig och vänd ner denna tills smeten blivit jämn och fin.
Klicka ner 0,5-1 dl smet/pannkaka och grädda dem gyllenbruna. Servera med tillbehören. Gott!!!
Verkar supergott! Jag har länkat till min blogg, hoppas ok.
SvaraRaderaAbsolut Elisabeth! Välkommen hit, hoppas du tittar in igen :)
Radera