Samtidigt som jag presenterar menyn för kommande vecka passar jag också på att tipsa om en av favoriterna. Råraka är såå sjukt gott och perfekt både som förrätt eller som huvudrätt till vardags, SÅHÄR går du tillväga. Denna gång toppades de med gräddfil, hackad lök och knaperstekt bacon samt blandade salladsblad med rädisor.
Här kommer då vecka 49:s meny:
Söndag
Tacopaj med avokadosallad
Måndag
Kycklingsoppa med pasta
Tisdag
Tortillapizza med sallad
Onsdag
Torsdag
Fredag
vi ska bort
Lördag
Stek med vitlökspotatis, sås och haricot verts
Söndag
Helstekt kyckling med ris och farmorssallad
Jag önskar dig en fin lördag. Här är det dags för att sjunga på bröllop senare i eftermiddag men först ska jag avnjuta en god frukost :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar