Jag gjorde gratängen igår, värmde på och åt idag...perfekt!
Mängderna är nedskrivna på ett ungefär
- 250g pasta
- 2 st kycklingfilé
- 1 st påse tacokrydda
- 1,5 dl salsasås medium
- 1 burk krossade tomater
- 2 tsk sambal oelek
- 2 dl lätt creme fraiche
- riven ost att toppa gratängen med
Koka pastan lite hårdare än "al dente" och lägg i en ugnsform. Strimla kycklingen i små strimlor och stek den, tillsätt kryddan och sedan resterande ingredienser (utom osten). Häll såsen på pastan och toppa med ost, in i ugnen på 150 grader varmluft till den fått fin färg. Servera med en god sallad!
Enkelt och gott!
wow! så himla fin, god och kreativ mat du gör jenny! mycket imponerad. och önskar att vi sågs oftare! stor kram!
SvaraRaderaDet önskar jag med! :) Hoppas att du har det fint och att vi får möjlighet att ses snart <3
Radera