Tycker att detta är ett gott alternativ till vanlig köttfärstacos. Jag strimlar kycklingfilé och steker denna tills den nästan är genomstekt då tillsätter jag vanlig tacokrydda och låter det steka färdigt. Servera med valfria grönsaker och lite goda salsor/röror. Idag blev det en het avoladosalsa:
- 2 st hackade avokado
- 0,5 finhackad rödlök
- 2 tsk sambal oelek garlic
- citronjuice
- salt och peppar
Blanda ihop allt och låt stå och gotta till sig en stund innan servering. Brukar också göra vitlöks-creme fraiche men orkade inte detta idag så det fick bli vanlig creme fraiche och salsasås. Marinerade även lite oliver som tillbehör (se recept från tapaskvällen i fredags). Annars hade vi vanliga tacostillbehör som sallad, ruccola, tomat, paprika, majs, gurka, lök osv...inga konstigheter som banan och russin eller liknande, inget för oss ;)
Fullkomligt älskar grönsaker, vilket kanske syns på bilden. Och gör alltid samma misstag med att ösa på förmycket i min wrap...tror ni den gick att rulla ihop??? ...nepp :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar