....fast denna rätt är ju helt klar godast med potatismos. När jag gör ugnsbakad falukorv är det alltid på samma sätt;
- Falukorv, skivad
- Skivad lök
- Skivad tomat (hade ingen hemma denna gång)
- riven ost
Senapssås
- 2-3 dl matlagningsgrädde
- 0,5 msk dijon
- salt och peppar
Varva korvskivor med varannan lök och varannan tomat, i en ugnsform. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll över korven. Toppa med riven ost och gratinera i 175 grader varmluft tills osten smält, såsen kokat ihop och korven är varm och färdiglagad.
Blomkåls/basilikasallad
- färsk blomkål i mindre bitar
- hackad/strimlad röd lök
- mycket färsk basilika, strimlad
- lite rapsolja
- lite fingsalt
- ev. lite vinäger
Blanda ihop allt och låt det stå en stund innan servering.
Hur tillagar du falukorv i ugn??
Hur tillagar du falukorv i ugn??
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar